Komplexní řešení technologií pro váš rodinný dům

Každý investor, který dnes staví vlastní rodinný dům, je zaplaven nekonečnou řadou otázek, na které si musí udělat názor a především udělat dobré rozhodnutí.

Stejně jako do hrubé stavby patří systémový překlad nad okno i dobře položené tašky na střeše, je fajn mít jednoho dodavatele na technologie pečující o komfort v domě. S optimální kombinací technologií pro Vaše komfortní bydlení splňující nároky současných budov (PENB), Vám velmi rádi pomůžeme.

Jeden rodinný dům = jeden komfort 

Komfort v rodinném domě, který přispěje k rodinné pohodě, je výsledkem správného výběru, propojení a funkčnosti všech technologií zároveň. Není možné od sebe oddělit teplo, vlhkost, čistý vzduch, úspory energie a řízení technologií. Je obtížné dobře navrhnout a následně řídit odděleně technologie, které se vzájemně ovlivňují. A v neposlední řadě je složité hledat případnou chybu, když jeden dodavatel se odvolává na jiného.  Projekční podklady s sebou mohou nést nedostatky z titulu různých specializací projektantů, kteří mohou mít na výběr konkrétní ideální technologie různé názory, ovlivněné různým množstvím zkušeností, profesí či ekonomikou.

Současné trendy v realizaci staveb vedou často k tomu, že si stavebník najímá jednotlivé řemeslníky. Více dodavatelů s sebou nese zvýšené nároky na koordinaci řemesel a často komunikace mezi řemeslníky z různých firem není zrovna ideální. Ve finále každý hledá chybu na tom druhém a stavební deník, který slouží k co nejplynulejšímu způsobu řízení stavby, nebývá na stavbě přítomen.

Pro maximální komfort je třeba plánovat technologie do rodinného domu komplexně.

Jeden dodavatel – jeden zhotovitel – jedno řešení – jedna regulace

Technologie pro úsporné domy z nabídky V-systém jsou plánovány právě tak, že počítají se vzájemnými vlivy. Předpokládáme, že hlavním hráčem na poli technologií je profese elektro, protože jen minimum věcí, které v domě jsou, se bez elektřiny obejde. Každý náš návrh na topení v sobě obsahuje nabídku na rekuperaci a doporučení, jak ošetřit požadavek krytí energetických ztrát obnovitelnými zdroji.

Pro řízení topení, rekuperace a žaluzií (které mají vliv na pasivní solární zisky) doporučujeme společnou regulaci. Odpadá tak řada problémů – nejen to, jak se technologie vzájemně ovlivňují, ale především to, jak je obyvatelé řídí a jak se jejich obsluha promítá do pracovního dne nebo volného času.

Společné prvky ovládání technologií od jednoho dodavatele šetří místo, čas i náklady na realizaci. 

Důležitou technologií je fotovoltaická elektrárna, která musí respektovat spotřebu elektrické energie  v domě a preference zákazníka. Odborně kryjeme jak její návrh a realizaci projektu, tak zprostředkování případné dotace na pořízení. Montáž a uvedení do provozu a připojení do sítě garantujeme též.

Komplexní návrh i dodávka úsporných technologií do rodinného domu od jednoho dodavatele je pro každého investora úsporou času, peněz a nervů.

Komplexní návrh i dodávka = úspora času, financí i nervů.

Chcete vědět víc nebo rovnou zadat nezávaznou poptávku? Vyplňte formulář zde.

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.