Tento týden 24.-27.4. jsme Vám k dispozici na Stavebním veletrhu Brno. Přijďte za námi.

 

Doživotní záruka na podlahové topení

Elektrické podlahové topení od společnosti V-systém elektro má dlouhou životnost. Naše řešení zahřívá již mnoho domácností. Životnost topného kabelu v podlaze je srovnatelná s běžnou elektroinstalací v domě. Za naším topením a jeho technickým řešením si stojíme, a proto na něj nabízíme doživotní záruku. Co přesně znamená doživotní záruka od V-systém elektro se dozvíte níže.

Doživotní záruka na topný kabel

Přesně řečeno, mluvíme-li o doživotní záruce, hovoříme o odporovém topném kabelu TO-2L/TO-2S zalitém v betonu nebo anhydritu. A je jedno, jestli zajistí hlavní vytápění v novostavbě rodinného domu či v jeho kompletní rekonstrukci.

Doživotní záruka na podlahové topení

Náš topný kabel je spolehlivý. Ověřený mnoha lety. Proto na něj nabízíme doživotní záruku.

Topný kabel V-systém je velmi kvalitní a léty prověřený. Pro podlahové vytápění jej dodáváme stavebníkům více než 22 let. Toto řešení je navíc díky trendům ve snižování energetické náročnosti domů nejen pro svůj komfort čím dál oblíbenější.

Jak získat doživotní záruku

Pro získání doživotní záruky je třeba mít kvalitní technický návrh kompletního systému od našeho technického oddělení a dodržet podmínky pro řádnou instalaci kompletního systému oprávněnou osobou (elektrikářem). Technické řešení rádi zdarma navrhneme přímo pro Vás (poptat můžete zde) a spolehlivou montážní firmu rádi doporučíme, případně pokud již svého elektrikáře máte a naše podlahové topení ještě nemontoval, rádi zaškolíme (pro doporučení či školení se můžete obrátit na naše obchodníky).

Doživotní záruka také vyžaduje pořídit a řádně uschovat pro případ uplatnění potřebnou dokumentaci:

  • originál dokladu o pořízení (kupní smlouva / faktura / jiný doklad)
  • kvalitní a přehlednou fotodokumentaci, ze které je zřejmá správná instalace topného systému
  • měřicí protokol s rozpisem místností a instalovanými topnými okruhy
  • fotografie příslušných prvků jištění
  • identifikaci montážní firmy a kontakt na ni
  • předávací protokol
  • revizní zprávu

Ukázku z výběru fotodokumentace a vzorového měřicího protokolu můžete vidět v následující fotogalerii.

Prázdný formulář měřicího protokolu od nás dostanete (Vy, nebo Vaše montážní firma) s kompletní montážní dokumentací, která se expeduje se zásilkou k Vám.

Podmínky pro poskytnutí doživotní záruky

Máte-li návrh, nakoupili jste kompletní systém, máte řádnou instalaci způsobilou montážní firmou, která Vám i dodala měřicí protokol, pro možnost získání doživotní záruky se můžete registrovat prostřednictvím našeho on-line formuláře. Registraci můžete provést do 2 let od pořízení systému. Odesláním formuláře a zaškrtnutím souhlasu s podmínkami se má za to, že s poskytnutím v podmínkách uvedené dokumentace v případě budoucí vzniklé potřeby uplatnit doživotní záruku souhlasíte a to včetně doložení faktur od Vašeho distributora elektrické energie po 3 následující zúčtovací období po zprovoznění topného systému.

Jednou z podmínek je provozování podlahového topení výhradně prostřednictvím regulačních prvků z nabídky společnosti V-systém a nastavení limitu provozu topení prostřednictvím podlahového čidla na +30 °C pro dlažbu a +27 °C pro ostatní krytiny.

V případě, že v budoucnu budete potřebovat z nějakého důvodu doživotní záruku uplatnit, o doložení těchto dokumentů Vás poprosíme. Mějte je tedy pečlivě uložené.

Na základě našich zkušeností ale věříme, že potřebu využít doživotní záruku mít nebudete. Budeme proto rádi, pokud se s námi třeba na našem Facebookovém profilu podělíte o Vaše zkušenosti s realizací, vyjádření Vaší spokojenosti a nebo zda byste doporučili náš systém i svým přátelům. Někteří to pro nás již udělali a ty nejlepší realizace od vstřícných investorů si můžete prohlížet i tady na webu.

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.