Dodavatel klimatizace pro chlazení a topení

Věděli jste, že V-systém v rámci vytápění a vzduchotechniky umí dodat opravdu komplexní řešení pro zajištění optimálního vnitřního klimatu, včetně klimatizace?

Doma i v práci se potřebujeme celý rok cítit příjemně.

V létě umí chladit, v zimě topit.

Řešení umíme vymyslet pro stávající dům či byt, pro rekonstrukci i novostavbu včetně zapracování do PENB, je-li třeba. Možnosti Vašeho objektu posoudíme komplexně. V případě potřeby navrhneme také vytápění či řízené větrání (lokální i centrální). Ve stávajících objektech lze vytápění doplnit jednoduše a rychle například pomocí přímotopů (pokud by klimatizace nepostačovala), pro rekonstrukce a novostavby je vhodné řešení elektrickým podlahovým topením realizovaným topnými kabely.

Tyto technologie je možné doplnit o vlastní a obnovitelný zdroj energie – fotovoltaickou elektrárnu. Klimatizace je v letním období ideálním spotřebičem, kam poslat přebytky z FVE. Pokud to podmínky objektu a dodávaná technologie dovolí, rádi zařídíme i dotaci.

Jaké klimatizace dodáváme

Na poptání navrhneme a dodáme řešení pro klimatizaci jakéhokoliv prostoru – domu, bytu i kanceláře. Standardně dodáváme klimatizace pro rezidentní objekty (rodinné domy a byty) s klimatizačními jednotkami, které najdete vyobrazené níže i v našem katalogu.

Dodáváme klimatizace nástěnné, vysoce účinné, ekologicky přívětivé.

Řešení pro klimatizaci, které dodáváme, se skládá primárně z nástěnné vnitřní klimatizační jednotky + párové venkovní jednotky (tepelné čerpadlo – single split, popř. multisplit).

Single split (také jen split) znamená, že systém se skládá z jedné venkovní a jedné vnitřní (klimatizační) jednotky. Vnitřní jednotka je ta část systému, která je vidět v místnosti. Multisplit – systém se skládá z jedné venkovní a více vnitřních jednotek.

Hlavní charakteristikou námi dodávaných klimatizací je jejich vysoká účinnost A++, díky které se snižuje spotřeba energie.

Dalším benefitem našich klimatizací je ekologická přívětivost díky jejich plnění chladivem R32. V porovnání s výrobky plněnými chladivem R-410A například klimatizační jednotka Sensira snižuje dopad na životní prostředí o 68 %.

variantaSENSIRACOMFORAPERFERA
provedenísingle split do 1 vnitřní jednotkysingle split a multisplit do 3 vnitřních jednoteksingle split a multisplit do 5 venkovních jednotek
výkon2 – 5 kW2 – 5 kW (na každou vnitřní jednotku)2 – 5 kW (na každou vnitřní jednotku)
základní vlastnostidálkové ovládání, hlasové ovládání (Google, Alexa), možnost WiFi modulu (Residential controller)dálkové ovládání, hlasové ovládání (Google, Alexa), možnost WiFi modulu (Residential controller)dálkové ovládání, hlasové ovládání (Google, Alexa), možnost WiFi modulu (Residential controller)
rozšířené vlastnostityp FTXC-B je vybaven deodorizačním filtrem, který rozkládá nepříjemné pachy3D proudění vzduchu, stříbrný filtr odstraňující alergeny a čistící vzduch3D proudění vzduchu, flash streamer ničící alergeny a pachy, senzor pohybu, tichý režim venkovní jednotky
energetický štítek chlazeníA++A++A++ / A+++
energetický štítek topeníA+A++ / A+++A++ / A+++

Sensira

Typ jednotky FTXC-B je vybaven deodorizačním filtrem s apatitem titanu, který rozkládá nepříjemné pachy, například z tabáku a domácích zvířat.

Aplikace pro ovládání umožnuje sledovat aktuální stav, prohlížet grafy spotřeby, ovládat provozní režim, nastavení teploty, otáčky ventilátoru, směr proudění vzduchu a filtraci (funkce streameru) a plánovat teplotu a provozní režim až v 6 denních změnách na 7 dní, aktivovat režim dovolená, regulovat spotřebu/omezit výkon apod.

Perfera

3D proudění vzduchu, které jednotka Perfera umožňuje, kombinuje automatické svislé a vodorovné natáčení, aby proud chladného/teplého vzduchu cirkuloval i do koutů velkých prostor.

Comfora

Flash streamer, kterým je vybavena jednotka Comfora, je technologie, která rozkládá alergeny (pyly, plísně), odstraňuje nepříjemné pachy a poskytuje lepší a čistší vzduch.

Comfora také poskytuje možnost regulace a kontroly spotřeby energie vnitřní jednotky pomocí aplikace a připojení na WiFi přes internet.

Co vyžaduje montáž klimatizace

Jsme certifikovaná montážní firma a montáž klimatizací pro Vás rádi zajistíme.

V týmu máme certifikované specialisty a montáž klimatizací pro Vás rádi zajistíme. Certifikát o proškolení, možnosti uvádět jednotky do provozu, zajišťovat jejich servis, záruční a pozáruční opravy, manipulovat s chladivem aj. samozřejmě mají.

Nemusíte se ničeho bát, se vším Vám poradíme. Stačí nás nezávazně poptat a vše ostatní již dořešíme společně.

Pokud v objektu není teplovodní otopná soustava případně se chystáte nahradit stávající zdroj tepla, jako jsou akumulační kamna (wafky) nebo lokální zdroj tepla (např. “petry”), vztahuje se na klimatizaci i podpora z programu Nová zelená úsporám (NZÚ). Dotaci pro Vás rádi zařídíme.

Pro instalaci klimatizace v zásadě potřebujete následující:

  • poptat a zvolit zaškolenou odbornou realizační firmu
  • nechat si připravit řešení na míru
  • vytipovat prostor v místnosti (místnostech) pro umístění vnitřní jednotky (zpravidla na stěně; např. typ Comfora je možné umístit i nade dveře)
  • vytipovat prostor na fasádě pro venkovní jednotku
  • zajistit možnost průchodu konstrukcí z venkovního do vnitřního prostředí
  • objednat dodávku, instalaci a zprovoznění od certifikovaných specialistů

Máme i zkušenosti z dodatečných montáží technologií pro vzduchotechniku a poradíme si s každým objektem. Níže pro představu foto z realizace klimatizace hotelového pokoje. Podívat se také můžete na naše video z dodatečné montáže řízeného větrání.

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.