Tento týden 24.-27.4. jsme Vám k dispozici na Stavebním veletrhu Brno. Přijďte za námi.

 

Komplexní řešení technologií pro váš rodinný dům

Každý investor, který dnes staví vlastní rodinný dům, je zaplaven nekonečnou řadou otázek, na které si musí udělat názor a především udělat dobré rozhodnutí.

Stejně jako do hrubé stavby patří systémový překlad nad okno i dobře položené tašky na střeše, je fajn mít jednoho dodavatele na technologie pečující o komfort v domě. S optimální kombinací technologií pro Vaše komfortní bydlení splňující nároky současných budov (PENB), Vám velmi rádi pomůžeme.

Jeden rodinný dům = jeden komfort 

Komfort v rodinném domě, který přispěje k rodinné pohodě, je výsledkem správného výběru, propojení a funkčnosti všech technologií zároveň. Není možné od sebe oddělit teplo, vlhkost, čistý vzduch, úspory energie a řízení technologií. Je obtížné dobře navrhnout a následně řídit odděleně technologie, které se vzájemně ovlivňují. A v neposlední řadě je složité hledat případnou chybu, když jeden dodavatel se odvolává na jiného.  Projekční podklady s sebou mohou nést nedostatky z titulu různých specializací projektantů, kteří mohou mít na výběr konkrétní ideální technologie různé názory, ovlivněné různým množstvím zkušeností, profesí či ekonomikou.

Současné trendy v realizaci staveb vedou často k tomu, že si stavebník najímá jednotlivé řemeslníky. Více dodavatelů s sebou nese zvýšené nároky na koordinaci řemesel a často komunikace mezi řemeslníky z různých firem není zrovna ideální. Ve finále každý hledá chybu na tom druhém a stavební deník, který slouží k co nejplynulejšímu způsobu řízení stavby, nebývá na stavbě přítomen.

Pro maximální komfort je třeba plánovat technologie do rodinného domu komplexně.

Jeden dodavatel – jeden zhotovitel – jedno řešení – jedna regulace

Technologie pro úsporné domy z nabídky V-systém jsou plánovány právě tak, že počítají se vzájemnými vlivy. Předpokládáme, že hlavním hráčem na poli technologií je profese elektro, protože jen minimum věcí, které v domě jsou, se bez elektřiny obejde. Každý náš návrh na topení v sobě obsahuje nabídku na rekuperaci a doporučení, jak ošetřit požadavek krytí energetických ztrát obnovitelnými zdroji.

Pro řízení topení, rekuperace a žaluzií (které mají vliv na pasivní solární zisky) doporučujeme společnou regulaci. Odpadá tak řada problémů – nejen to, jak se technologie vzájemně ovlivňují, ale především to, jak je obyvatelé řídí a jak se jejich obsluha promítá do pracovního dne nebo volného času.

Společné prvky ovládání technologií od jednoho dodavatele šetří místo, čas i náklady na realizaci. 

Důležitou technologií je fotovoltaická elektrárna, která musí respektovat spotřebu elektrické energie  v domě a preference zákazníka. Odborně kryjeme jak její návrh a realizaci projektu, tak zprostředkování případné dotace na pořízení. Montáž a uvedení do provozu a připojení do sítě garantujeme též.

Komplexní návrh i dodávka úsporných technologií do rodinného domu od jednoho dodavatele je pro každého investora úsporou času, peněz a nervů.

Komplexní návrh i dodávka = úspora času, financí i nervů.

Chcete vědět víc nebo rovnou zadat nezávaznou poptávku? Vyplňte formulář zde.

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.