Stavte se pro stavební inspiraci v Brně

Tradiční Stavební veletrh Brno, probíhá letos od středy 26. do soboty 29. února 2020. I tentokrát s účastí V-systém elektro a širokou nabídkou moderních technologií. Na veletrhu najdete průřez celým odvětvím stavebnictví.

Od realizace staveb přes stavební materiály až po technologie pro moderní a úsporné domy. Hlavním tématem Stavebního veletrhu bude vnitřní prostředí budov a tepelný komfort. Do tohoto konceptu skvěle zapadá naše široká nabídka technologií pro rodinné domy, které budou dominovat funkční modely elektrického podlahového vytápění. V rámci našeho nového, oproti minulosti také většího stánku, představíme i další zajímavé technologie a produkty.  

Návštěvníci se u nás mohou seznámit s výhodami řízeného větrání s rekuperací tepla stejně jako s přednostmi sálavých panelů GLOA. Novinkou bude představení oblíbeného obnovitelného zdroje energie – fotovoltaické elektrárny. Pro návštěvníky stánku máme nachystané precizně zpracované katalogy s kompletním sortimentem a především důležitými informacemi pro stavbu rodinných domů v roce 2020. Ty se mimo jiné týkají dnes tolik diskutovaných průkazů energetické náročnosti budov (PENB), jakožto i možností získání dotací.

Po celou dobu veletrhu budou na našem stánku č. 147 v pavilonu V k dispozici odborníci z řad obchodních zástupců, produktových manažerů a techniků. Pokud se chystáte stavět nebo rekonstruovat, nezávazná návštěva našeho stánku se vám určitě vyplatí. 

Veletrh probíhá v termínu 26. – 28. 2. od 9 do 18 hodin, poslední den veletrhu 29.2. pak od 9 do 17 hodin. 

Více na: /www.ibvv.cz/cs/akce/stavebni-veletrh-brno

Těšíme se na viděnou.

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.