Přijďte za námi na INFOTHERMU

Srdečně zveme všechny zájemce o vytápění, úspory energií a obnovitelné zdroje k našemu stánku na 27. ročník výstavy INFOTHERMA 20. – 23. 1. 2020 na Výstavišti Černá louka v Ostravě. 

Rádi vás přivítáme u našeho nového stánku číslo 311 v Pavilonu NA2. Letos kromě rozšířené nabídky produktů představíme i systémy pro úsporné budovy splňující nové zákonné požadavky pro domy stavěné po 1. 1. 2020. Nově také předvedeme naše řešení fotovoltaických elektráren pro rodinné domy.  

Tradičně se u našeho stánku dozvíte vše o řízeném větrání s rekuperací tepla a elektrickém podlahovém vytápění včetně možností jeho využití u různých druhů podlah. Po celou dobu trvání výstavy vám budou k dispozici naši specialisté na vytápění, větrání i fotovoltaiku. Pokud se chystáte stavět nebo rekonstruovat, konzultace s našimi odborníky se vám určitě vyplatí.  

Jednu z našich prezentovaných novinek – sálavé panely GLOA – jsme také přihlásili do tradiční soutěže o TOP VÝROBEK Infothermy. Hlasování v soutěži bylo zahájeno v prosinci 2019, podrobnosti najdete zde: https://vytapeni.tzb-info.cz/19797-prezentace-exponatu-v-soutezi-top-vyrobky-infothermy-2020. Předem děkujeme všem, kteří se rozhodnou věnovat svůj hlas našemu sálavému panelu GLOA. Ten bude umístěn, stejně jako ostatní soutěžní produkty, ve vstupní expozici v pavilonu A1.

Těšíme se na setkání.

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.