Jsme TOP Zaměstnavatel 2024

Společnost Saint-Gobain je již po deváté oceněna jako TOP Zaměstnavatel. Skupina Saint-Gobain získala certifikát jak “Top Employer Česká republika”, tak “Top Employer Global”.

I letos jsme úspěšně prošli mezinárodní certifikací TOP Employers Institute. Tento mezinárodně respektovaný institut každoročně realizuje výzkum, který identifikuje ty nejlepší zaměstnavatele po celém světě. Certifikaci jsme obhájili zejména díky výjimečné péči o zaměstnance a poskytovaným zaměstnaneckým benefitům.

TOP zaměstnavatel 2024

Certifikace TOP Employer

Pro certifikaci Top Employer je klíčové absolvování přísného posuzování a zkoumání, jehož cílem je zjistit, zda společnost splňuje stanovené mezinárodní standardy potřebné k získání této certifikace. Jedná se o nezávislou certifikaci, kdy jsou všechny požadované parametry nezávisle auditovány.

Skupina Saint-Gobain tyto ukazatele splnila a potvrdila tak svou výbornou pozici i mezi českými zaměstnavateli.

Top Employer Global získávají společnosti, kterou jsou certifikované minimálně ve 20 zemích a na více kontinentech. Skupina Saint-Gobain získala certifikaci již podeváté. Česká republika je do certifikace zapojena od začátku.

Hodnotící kritéria pro certifikaci TOP Employer

V každé zemi je provedena studie, která vychází z analýzy více než 400 parametrů pracovních podmínek, které jsou auditovány a následně hodnoceny. Top Employers Institute hodnotil Saint-Gobain v České republice na úrovni všech personálních procesů a standardů, které zahrnují tato kritéria:

  • strategie pro rozvoj a hledání talentů,
  • plánování pracovní síly,
  • přijímání nových zaměstnanců a proces jejich zapracování,
  • vzdělávání a rozvoj,
  • řízení výkonnosti,
  • možnosti kariérního růstu a rozvoje,
  • zaměstnanecké benefity,
  • firemní kultura.

Kritéria, která společnost Saint-Gobain staví nad ostatní společnosti, jsou ta, která spojují naše zaměstnance a vytvářejí pocit sounáležitosti v rámci organizace: tedy naše hodnoty, etika a integrita. 

Skupina Saint-Gobain vyniká dobrým výkonem, pokud jde právě o etiku a integritu, vedení, politiku CSR a zapojení zaměstnanců.

Jsme hrdí na všechny kolegy – zaměstnance, kteří skvělou kulturu vytváří. Celý tým, od manažerů, vedoucích pracovníků přes zaměstnance provozů, kteří poskytují svým vedoucím zpětnou vazbu a podávají nápady na zlepšení, pomáhají takového prostředí dosáhnout.

Pozici skvělého zaměstnavatele potvrzuje také zaměstnanecký průzkum spokojenosti, do kterého se zapojilo více než 4 000 zaměstnanců v České republice.

89 % zaměstnanců naší společnosti uvedlo, že jsou hrdí, že v Saint-Gobain pracují a 86 % by nás doporučilo jako dobrého zaměstnavatele.

Chcete se stát členem našeho týmu? Podívejte se na naše aktuální volné pozice.

Datum článku: 19.3.2024

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.