Tento týden 24.-27.4. jsme Vám k dispozici na Stavebním veletrhu Brno. Přijďte za námi.

 

Víme, jak na novostavby i rekonstrukce

Novostavby i rekonstrukce rodinných domů jsou to, čím se denně zabýváme. Stavebnictví se věnujeme přes 20 let. Na stavbách u Vás, zákazníků, jsme neustále. Den co den jsme s Vámi také v telefonickém kontaktu a řešíme Vaši stavbu či Váš projekt od podlahy po střechu. Ale začínáme ještě dříve a to již při samotném plánování stavby či renovačních prací – řešíme možnosti optimalizace energetické náročnosti, aby Váš dům byl co nejúspornější. A poradíme i s tím, jak ušetřit díky dotacím, se kterými Vám rádi pomůžeme.

Řešíme s Vámi vhodné kombinace technologií, použití moderních stavebních materiálů, připravíme rozpočty, poskytneme vhodná doporučení k realizaci a to jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce.

Nabízíme komplexní přístup k řešení Vašeho projektu.

Co nabízíme

  • ENERGETICKÉ PORADENSTVÍ
  • PENB
  • DOTACE NZÚ
  • PORADENSTVÍ V OBLASTI KOMPLEXNÍHO ŘEŠENÍ
  • ROZPOČTY MATERIÁLŮ A TECHNOLOGIÍ
  • STAVEBNÍ MATERIÁLY

Klíčový je pro nás Váš komfort, bezpečnost zvolených řešení i optimalizace nákladů.

Snižujeme energetickou náročnost

Každý projekt si zaslouží posouzení energetické náročnosti a optimalizaci. Investice na výstavbu či rekonstrukci je v každém případě velkým zásahem do rozpočtu. O to více bychom měli plánovat i budoucí provozní náklady objektu. S tím nám pomůže energetické posouzení. Pokud budete rekonstruovat a žádat o dotace, pak potřebujete i průkaz energetické náročnosti budovy, díky kterému přesně budete vědět, jak energeticky náročný bude Váš hotový dům a kolik díky různým opatřením můžete ušetřit.

To, jak která technologie, její parametry, kolik izolace či jaké vlastnosti skel v oknech budou mít vliv na spotřebu domu umíme spočítat.

V týmu máme energetické a dotační poradce, kteří Vám poradí, jak na to. Také dobře vědí, jaké jsou aktuální zákony a jaké kombinace technologií Vám mohou navrhnout v souladu s Vašimi představami.

Větráme pro zdravé vnitřní prostředí

Ať už se zvažujete centrální řízené větrání do novostavby nebo uvažujete jen o pokojové jednotce do ložnice či pracovny, obraťte se na nás. Nezávazná nabídka je zdarma a věříme, že se dozvíte další informace o tom, jaké řešení je pro Vás nejvhodnější.

Řízené větrání umí kromě čerstvého vzduchu a odvětrání nadměrného CO2 řešit například také vlhkost a radon. Překážkou není ani dodatečná instalace systému centrálního řízeného větrání do hotového rodinného domu či bytu.

Vytápíme a chladíme pro komfort novostavby i rekonstrukce

Podlahové topné kabely či rohože využijete výborně například v rekonstrukcích, kde je velmi omezená možnost navýšení podlahy. Nabízíme i speciální topné kabely a tenkovrstvá řešení.

V rekonstrukcích zejména bytů či jako dočasné řešení se také uplatní přímotopné konvektory, které nabízíme v celé škále.

V novostavbách je naopak uplatníte, pokud Vám záleží i na pořizovacích nákladech a chcete spolehlivé řešení a jednoduchou technologii.

Tepelné čerpadlo se zase uplatní v případě, že plánujete nahradit současný kotel a využít stávající rozvod, ať už podlahový nebo do radiátorů. Tepelné čerpadlo také dobře poslouží pro ohřev teplé vody.

Klimatizace s tepelným čerpadlem je dobře využitelná jak pro letní chlazení, tak pro dotápění.

Obnovitelné zdroje využíváme na maximum

V nabídce máme i technologie, které zajistí obnovitelný zdroj pro Váš dům. Rádi Vám navrhneme tu nejlepší technologii, která učiní Váš dům co nejúspornějším a zároveň

Díky využití obnovitelných zdrojů energie jednat přispějete ke snižování uhlíkové stopy, ale budete i méně závislí na dodavatelích energií. Na tato řešení jde také čerpat dotace a to pro novostavby i rekonstrukce.

Ideální technická místnost

Díky promyšlené kombinaci technologií také lépe dokážete naplánovat optimální velikost technické místnosti a minimalizovat náklady na její výstavbu. Prvořadá je samozřejmě bezpečnost a funkčnost.

  • velikost
  • bezpečnost
  • funkčnost
  • náklady

Jaká je ideální velikost technické místnosti jsme pro Vás rozpracovali v jednom z předchozích článků.

Více detailů k technologiím najdete v našem katalogu, ale můžete nás i kontaktovat pro domluvu osobní schůzky.

Všechna řešení, která doporučujeme, máme i ve vlastních domech a plně jim důvěřujeme. I proto pevně věříme, že jsme spolehlivým partnerem i pro Vás a Vaši stavbu.

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.