Fúze společnosti V-systém elektro s.r.o. sloučením se Saint-Gobain Construction Products CZ a.s.

K dnešnímu dni dochází k završení úspěšné akvizice společnosti V-systém elektro s.r.o. Skupinou Saint-Gobain v ČR, a to formou fúze sloučením se společností Saint-Gobain Construction Products CZ a. s.  

Samotná akvizice proběhla již v polovině roku 2022, kdy Skupina Saint-Gobain, lídr v moderním a udržitelném stavebnictví, přebrala prostřednictvím společnosti Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. 100% majetkovou účast.   

Tímto krokem Skupina Saint-Gobain doplnila své portfolio o služby energetických specialistů a zejména o technologie pro pasivní a nízkoenergetické domy. Jedná se o řešení řízeného větrání, vytápění, fotovoltaiky, tepelných čerpadel, technologií proti mrazu a náledí. Touto fúzí potvrdila Skupina Saint-Gobain pozici lídra s nejširším portfoliem nabídky materiálů a řešení na stavebním trhu v České republice.  

Společnost V-systém a její zaměstnanci se plně stávají součástí Skupiny. Více než rok po akvizici mohu prohlásit, že jsme udělali správné rozhodnutí. Výrazně jsme rozšířili naše portfolio, a to i o služby energetického poradenství. Úspěšná integrace se netýká jen výrobků a služeb, ale také zaměstnanců, kteří jsou odborníky v oblasti energetického poradenství, technologií i jejich instalace“, dodává Tomáš Rosák, CEO Saint-Gobain východní Evropa.  

Fúze společnosti V-systém se Skupinou Saint-Gobain je potvrzením strategického plánu Skupiny podnikat na rychle rostoucích a inovativních trzích, s cílem být lídrem v moderním a udržitelném stavebnictví.  

O SKUPINĚ SAINT-GOBAIN  

Světový lídr v moderním a udržitelném stavebnictví Saint-Gobain navrhuje, vyrábí a distribuuje materiály a služby pro stavebnictví a průmysl. Jeho komplexní řešení pro renovaci veřejných a soukromých budov, lehké konstrukce a dekarbonizaci stavebnictví a průmyslu jsou vyvíjena v rámci soustavného inovačního procesu a poskytují udržitelnost a výkonnost.

Závazek Skupiny se řídí jejím posláním:

„MAKING THE WORLD A BETTER HOME“. 

Kontakt pro média:

Jakub BENDA: +420 724 738 135, jakub.benda@saint-gobain.com

Více informací na www.saint-gobain.comwww.saint-gobain.cz  a na platformě X @saintgobain

Fakturační údaje včetně IČ společnosti Saint-Gobain Construction Products a.s. najdete v patičce webu. Adresa provozovny divize V-systém elektro zůstává na adrese Rubešova 626, Benešov.

Tisková zpráva ze dne: 1. listopadu 2023

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.