Charitativní sbírka Daruj srdce v roce 2023

V prosinci 2023 jsme již podruhé v Benešově primárně mezi zaměstnanci zorganizovali charitativní sbírku “Daruj srdce”. A to opět na podporu organizace obecně prospěšné společnosti RYTMUS Střední Čechy, která má jedno ze svých pracovišť právě v Benešově.

Rytmus je nezisková organizace, která pomáhá dětem i dospělým lidem se zdravotním postižením žít běžný život – bydlet, pracovat a mít sociální kontakty. Také pomáhá jejich rodinám, aby na pomoc nebyly samy a mohly si oddechnout od nepřetržité péče o své drahé. Společnost Rytmus náš příspěvek využije v roce 2024 využije na podporu udržení kapacity služeb při zajišťování asistencí.

Sbírka probíhala ve dnech 4. – 15.12.2023. Do sbírky přispívali primárně zaměstnanci, ale mohli přispět i návštěvy či zákazníci. Přestože většina našich zaměstnanců pracuje v terénu a v benešovské provozovně nás sídlí do 20 osob, vybrala se letos pěkná částka 3.100 Kč, která převýšila tu loňskou. Částku 10.000 Kč pak přispěla přímo firma – divize V-systém.

V-systém v roce 2023 věnoval: 13.100 Kč.

Celá skupina Saint-Gobain si uvědomuje svou společenskou odpovědnost a již mnoho let pořádá různé CSR aktivity. Akci “Daruj srdce” Saint-Gobain v roce 2023 pořádala již 4. rokem.

Více o tom, jak probíhala prosincová sbírka celé skupiny Saint-Gobain, jaké organizaci přispěla která divize, kolik přesně se vybralo i jak probíhaly předchozí ročníky, najdete na webu Saint-Gobain. Jakou částkou a jaké organizaci přispěla která divize a fotky z předávání šeků najdete na Linkedin profilu Saint-Gobain Česká republika a na profilech jednotlivých divizí.

Saint-Gobain a jeho zaměstnanci vybrali v roce 2023 přes půl milionu korun.

Jak probíhala benešovská sbírka

Místo věšení zakoupených srdíček na stromek jsme v rámci ochrany rostlin letos zvolili variantu lepení samolepek na plakát. Předlohou plakátu sloužil obrázek stromečku namalovaný právě klientkou organizace Rytmus, naší zaměstnankyní, která pro V-systém již 5. rokem pracuje.

Plakát se srdíčky plnil poměrně rychle.

Každý měsíc posíláme zajímavé informace, jak správně vytápět, větrat nebo získávat energii. Přihlášením souhlasíte s podmínkami.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Vaše poptávka byla úspěšně zaznamenána a putuje ke zpracování.
Kopie zadání Vám přijde obratem do e-mailové stránky.

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán na info@v-system.cz

Děkujeme za registraci.

Formulář byl úspěšně odeslán.

Děkujeme za registraci.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.